KARPATEN MEAT GROUP- FERMA DE BOVINE ANGUS

KARPATEN MEAT GROUP- FERMA DE BOVINE ANGUS

Grupul de ferme Karpaten Meat este situat în județul Sibiu și în structura lui se regăsesc următoarele ferme:   ferma de bovine de reproducție  din rasa Aberdeen Angus, ferma de îngrășare, ferma de carantină și de import/export. Populația totală a fermelor este de aproximativ 8000 de capete în continuă dezvoltare. Reproducția, îngrășarea și comercializarea de bovine, respectiv comercializarea cărnii de vită Angus – ca și sistem complet – este practicat cu succes în ultimii 13 ani.

 

Proiectul de a crea un business cu bovine de carne Angus a început în 2008, când fondatorii au decis să dea o șansă posibilităților nelimitate ale României unde există condiții ideale pentru producția de carne de vită Angus de calitate.

 

Carnea de vită Premium Angus ia naștere pe pășunile din Transilvania. Carnea noastră este obținută în mod natural și sănătos, provenită de la bovine Angus crescute în condiții de mediu cu stres redus. Întregul proces de producție a cărnii de vită este pe deplin controlat de la fătarea vițeilor până la livrarea cărnii către clienții noștri având astfel posibilitatea unei trasabilități complete.

 

Calitatea superioară a cărnii începe de la o genetică de top iar de-a lungul întregului proces de producție se urmărește dezvoltarea calității acesteia. Dezvoltarea calității se realizează de la fătare, alăptarea vițelului de către mamă până la 7-8 luni, creșterea în sistem extensiv de pășune, furaje naturale obținute în cadrul fermei în perioada de iarnă și rețete de furajare pentru îngrășare atent selecționate conform principiilor unei agriculturi sustenabile. Specificul cărnii de bovine Angus este dat de gradul de marmorare, frăgezime, suculență și gust. Toate acestea sunt obținute în cadrul fermei noastre prin respectarea tuturor etapelor de producție.

 

Carnea de vită Angus din ferma Karpaten Meat Group se comercializează prin magazinul online Premium Angus, maturată în sistem dry-age.