MICeria devine localANGUS – găsești, gătești, guști Angus în România

MICeria devine localANGUS – găsești, gătești, guști Angus în România

Brandul local MICeria devine localANGUS! Odată cu extinderea rețelei de parteneri care comercializează carnea de vită Angus, produsă în ferma Karpaten Meat Group, brandul MICeria se extinde și devine localANGUS. 

 

Un brand menit să ghideze iubitorii de carne de vită, către restaurante sau bucătării alternative, măcelării sau carmangerii din România care includ în meniu/lista de produse și carnea de vită Angus, localANGUS este punctul „0”. E locul de întâlnire al comercianților de carne de vită Angus, din Romania. Este intersecția dintre producătorul local și consumatorul final.

Aducem în prim plan afaceri autohtone care prețuiesc calitatea, publicăm știri despre evenimentele partenerilor noștri și alte informații interesante din unitățile partenere. Te luăm cu noi pe drumurile din țară și te ghidăm către destinații delicioase, cu preparate naturale și sănătoase.

 

Ce?

După cum îi spune numele, Local Angus este brandul care promovează carnea de vită Angus locală, produsă în România și unde o poți găsi (oriunde în țară).

De unde?

Pornind cu iarba de pe pășunile din Transilvania, în ferma Karpaten Meat Group, rezultă o carne de vită Angus, premium, 100% naturală, recunoscută și premiată internațional pentru calitatea ei, în cadrul World Steak Challenge.

Unde?

Din ferma Karpaten Meat Group, direct în farfurie. Carnea de vită Angus este livrată în toată România, către restaurante, măcelării, carmangerii și alți parteneri. Astfel poți găsi, găti și gusta carnea de vită Angus din România, la ea și la tine acasă.