ROMANIAN BEEF MASTER
Intrare liberă
Iubitorii de carne de vită și pasionații de experiențe culinare sunt invitați să urmărească live 3 competiții de gătire a cărnii de vită. Mai mult de atât, cei prezenți pot degusta carnea de vită Angus, gătită prin diverse tehnici precum slow cooking, smoker, kamado, grill deschis, grill închis, beef spit roast și asado.
Principalul punct de atracție – competiția profesională, în care 18 bucătari cu experiență se vor întrece pentru titlul de cel mai bun bucătar român, specializat în prepararea cărnii de vită.
În parteneriat cu Guvernul României, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, va avea loc competiția ”Culinariada”, dedicată tinerilor elevi bucătari. Inițiativa vine în sprijinul noilor generații de a se afirma într-un domeniu provocator dar și ofertant.
Promovând carnea de vită produsă în România, bucătarii amatori prezenți își demonstrează abilitățile de a găti, într-un concurs culinar deschis.
Particip la eveniment!
confirmĂ participarea
Vă așteptăm cu rețeta perfectă pentru o zi de vară reușită – locație de vis și multe delicii culinare, în cadrul unui festin gastronomic
Echipa Karpaten Premium Angus,
partener al evenimentului Romanian Beef Master