ROMANIAN BEEF MASTER

Miercuri, 3 august, începând cu ora 10.00, la Club Arena, Moara Vlăsiei, Ilfov

Intrare liberă

Iubitorii de carne de vită și pasionații de experiențe culinare sunt invitați să urmărească live 3 competiții de gătire a cărnii de vită. Mai mult de atât, cei prezenți pot degusta carnea de vită Angus, gătită prin diverse tehnici precum slow cooking, smoker, kamado, grill deschis, grill închis, beef spit roast și asado.

Save the date!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Principalul punct de atracție – competiția profesională, în care 18 bucătari cu experiență se vor întrece pentru titlul de cel mai bun bucătar român, specializat în prepararea cărnii de vită.

În parteneriat cu Guvernul României, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, va avea loc competiția ”Culinariada”, dedicată tinerilor elevi bucătari. Inițiativa vine în sprijinul noilor generații de a se afirma într-un domeniu provocator dar și ofertant.

Promovând carnea de vită produsă în România, bucătarii amatori prezenți își demonstrează abilitățile de a găti, într-un concurs culinar deschis.

Particip la eveniment!

confirmĂ participarea

Vă așteptăm cu rețeta perfectă pentru o zi de vară reușită – locație de vis și multe delicii culinare, în cadrul unui festin gastronomic

Echipa Karpaten Premium Angus,

partener al evenimentului Romanian Beef Master

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?