BURGER DE VITĂ ANGUS ȘI CEAPĂ CARAMELIZATĂ

BURGER DE VITĂ ANGUS ȘI CEAPĂ CARAMELIZATĂ

➤ Ingrediente:
chifle de burger
carne de vită Angus tocată
sare
cimbru
usturoi
ceapă pudră
boia dulce
2 cepe roșii
branză brie
castraveți murați

 

➤ Mod de preparare:
Peste carnea tocată de vită Angus, din magazinul online, adaugă sare, câteva condimente (cimbru, usturoi si ceapa pudra, boia dulce) și un ou. Amestecă totul bine și folosește formele de burgeri pentru a forma chiftele, peste care se pune hârtie de copt, ca să nu se lipească de farfurie sau unele de altele.

Fiecare bucată de carne formată se pune pe tigaia de grill sau pe grătar, și se lasă câteva minute pe fiecare parte. Aici e după preferințele tale, îți lăsăm link aici cu detalii despre gradul de frigere a cărnii.
Pe fiecare chiftea de carne așază o felie de brânză brie până se topește. Taie chiflele și așază-le și pe ele pe tigaie, pentru câteva minute. Cât încă erau calde am așezat câte o felie de brânză brie.

Pentru ceapa caramelizată taie 2 cepe mici roșii, pune-le în puțin ulei, într-un cratiță și când au început să devină translucide, pune 2 linguri de zahăr. Lasă totul pe foc, până când zaharul s-a topit.

Montează burgerul: jumate chiflă de pâine, brânza brie, chiftea de carne cu brânza brie, ceapa caramelizată, castraveți murați mici, chifla de pâine.

 

➤ Rețetă creată de oana_stoica_blog , căreia îi mulțumim! Poți găsi video cu această rețetă, AICI.

➤ Carnea tocată de vită Angus o poți găsi în pachetele FROZEN PACK, SPORT PACK sau YOUR PACK

Premiumangus.ro vă urează poftă bună!