GUSTUL SĂRBĂTORILOR CU
PREMIUM ANGUS DE CRĂCIUN!

GUSTUL SĂRBĂTORILOR CU
PREMIUM ANGUS DE CRĂCIUN!

Anul acesta, Karpaten Premium Angus marchează sărbătorile de iarnă cu entuziasmul de a aduce acasă gustul autentic și rafinat al cărnii de vită Premium Angus. Cu o experiență de 15 ani în producția de carne, aducem în magazinul online 3 pachete festive, disponibile pe perioada sărbătorilor.

 

3 pachete Karpaten Premium Angus de Crăciun: 

Christmas Smart – carne tocată, mici, capac, rasol cu os, coadă

Christmas Selection – carne tocată, cobow steak, ceafa, burger, chiulota

Christmas Premium – muschi, t-bone, picanha, antricot fără os

 

Cina de sărbători este o tradiție ce aduce împreună arome îmbietoare și zâmbete calde. Într-o atmosferă plină de bucurie și strălucire festivă, masa devine locul în care se îmbină tradiția și inovația culinară. Imaginează-ți masa abundentă, presărată cu bunătăți din pachetele Karpaten Premium Angus, unde carnea de vită Premium Angus devine protagonista unor preparate savuroase.

 

De la clasicile sarmale și fripturi tradiționale de Crăciun, până la inovații gastronomice pentru revelion, fiecare fpreparat devine parte din povestea festivă a unei cine memorabile.

 

Karpaten Premium Angus promovează mese de neuitat, în care fiecare bucată de carne devine o poveste spusă în culori și arome de sărbătoare. 

Descoperă gustul autentic și calitatea Premium Angus,  alegând unul dintre cele 3 pachete festive și bucură-te de o masă delicioasă alături de cei dragi. Comandă acum pe www.premiumangus.ro și adu în casa ta adevărata sărbătoare a gustului!