MAREA EXTRAGERE “ANGUS LA
GRĂTAR, TOMBOLĂ CU DAR”

MAREA EXTRAGERE “ANGUS LA
GRĂTAR, TOMBOLĂ CU DAR”

Cu o anticipare ce a ținut pe jar sute de pasionați de gastronomie din întreaga țară, anunțăm marele câștigător al tombolei “Angus la Grătar, tombolă cu dar”!.

Karpaten Premium Angus, cunoscut pentru carnea de vită Angus de cea mai înaltă calitate, a lansat această tombolă cu un premiu impresionant – câștigătorul are posibilitatea de a alege între un Dry Ager DX 500 sau un taur (castrat) din ferma Karpaten Meat Group. Competiția inedită s-a desfășurat în perioada iunie-septembrie 2023 și a adunat 885 de participanți, în jurul acestei provocări culinare online.

Ambasadorul campaniei, Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie, în video-ul de mai jos, marea veste.

 

Această competiție a fost deschisă persoanelor din toată țara, care s-au înscris la concurs prin comandarea pachetelor cu carne de vită Angus, disponibile în magazinul online premiumangus.ro. Printre cele mai populare produse pentru grătar s-au numărat burgerii, mușchiul, antricotul fără os, coastele, antricotul cu os, baveta și chiulota, toate din carne de vită Angus, recunoscută pentru gustul său deosebit și calitatea superioară.

Tombola “Angus la Grătar” a fost integrată în campania #lagrătarcupremiumangus și a fost susținută de nume mari ale gastronomiei românești, bloggeri și chefi pasionați de arta culinară, precum Chef Raul Vidican, La Sebi acasa, Bucăterese Vesele, Bugnaru Roxana, Cristina Mălai, chef Florin Arvunescu, Sammy Agopian, Oana Stoica, Rares Moga, Rimearomesiculori, Romanian Cook, Hai să gătim cu Amalia, și mulți alții.

De asemenea, Karpaten Premium Angus i-a avut alături și pe distribuitorii de grătare PeFoc.ro, care au contribuit la reușita grătarelor delicioasă din această vară.

Perioada grătarelor se potrivește perfect cu vara, însă poți profita și de zilele calde de toamnă, pentru a te bucura de niște steak-uri autentice din shop-ul online. Tot acolo găsești și piese potrivite pentru mâncăruri de cuptor, perfecte pentru sezonul rece.

 

Iar acum îl lăsăm pe chef Cătălin Scărlătescu să anunțe marele câștigător al tombolei! Verifică numărul comenzii tale pe mailul primit de la noi și vezi dacă ești chiar tu norocosul. Karpaten Premium Angus mulțumește tuturor participanților și partenerilor pentru susținere și își continuă misiunea de a aduce gustul autentic al grătarului în casele românilor cu fiecare bucățică de carne Angus.

 

Tags: