KM-logo

T-bone la oferta

T-bone pack are acum un preț special pentru tine! Bucură-te de un grătar de vită
perfect și de weekend-urile cu căldură blândă, de toamnă!

T-BONE/ PORTERHOUSE/ FIORENTINA

Poți achiziționa acum cea mai căutată și mai râvnită piesă când vine vorba de steak de vită. T-BONE PACK include exclusiv piesa în formă de ”T” și e destinat mai ales acelora care profită de orice ocazie să savureze un steak fraged și suculent.

Această ofertă este valabilă pentru T-Bone congelat, produs feliat cu o greutate între 0.4 și 0.6 kg, piese ambalate individual în vid.

T-Bone este partea din roastbeef, care rezultă în urma tranșării carcasei la coasta a 5-a, îndepărtarea flancului și a pulpei. Greutatea acestuia este cuprinsa între 50 și 60 kg.

Carcase din rasa Angus provenite de la femele sau tauri castrași, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de luni, cu o greutate în viu cuprinsă între 550 și 600 kg, iar greutatea în carcasa este cuprinsă între 300 și 350 kg.

Proporția de carne/grăsime este foarte echilibrată pentru a putea avea o calitate superioară constantă și o marmorare optimă.

Carnea de vită Premium Angus este produsă în ferma Karpaten Meat, pe pășunile din Transilvania, premiată cu medalie de argint la nivel mondial și este un aliment sănătos obținut în condiții de siguranță care poate fi savurat cu încredere. Tot sistemul de producție – de la iarbă la carnea din farfurie – este un proces controlat și urmărit. 

Sistemul acoperă toate etapele de producție , de la creșterea în sistem extensiv pe pășune, la îngrășarea bovinelor Angus cu furaje naturale, la prelucrarea cărnii de vită Angus (transport, abatorizare și procesare), la comercializarea cărnii de vită premium în România și în Europa de Vest.

Acest sistem complet garantează o carne cu un grad ridicat de marmorare, frăgezime și gust unic, care se distinge fără excepție la orice degustare de toate celelalte rase de vită din lume. Carnea de vită Angus oferă gust inconfundabil indiferent de modul în care se gătește, calitatea superioară fiind dată de frăgezime, aromă, marmorare și de procesul de maturare.

Pentru comenzi sunați la +40 735 400 079
sau pe mail claudiu.trusca@karpaten-meat.com

PROMOTION OF PREMIUM BEEF / PARTNERSHIP LEADER – KARPATEN MEAT SIEBENBUERGEN SRL Co-financed project through the National Rural Development Program 2014-2020, Measure 16 – „cooperation”, sub-measure 16.4: „support for horizontal and vertical cooperation among actors in the supply chain in the agricultural and horticultural sectors.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?