Rump

The rump is the beef cut with the highest degree of tenderness

 and marbling from the whole round area.

RUMP

It is a link between the thigh area and the sirloin, having a considerable layer of fat on its’ upper side.  It is a beef cut whose muscle is not so much in use while the animal is moving, hence the high level of tenderness.

Cooking method:

Oven

Grill

Indirect-cooking

Pan-broiling

Stir-frying

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

3kg –1kg Capac, 1kg Fricandou, 1 kg Chiulotă
 
3kg – 1kg Topside, 1kg Silverside, 1 kg Rump
160,00 lei
Add to cart
5kg – 1.9kg T-Bone, 1.5kg Antricot cu os, 0.6kg Mușchi file și 1kg Chiulotă
5kg – 1.9kg T-Bone, 1.5kg Bone-in ribeye, 0.6kg Tenderloin and 1kg Rump
580,00 lei
Add to cart
3kg – 1.25kg Antricot cu os, 1.25kg Chiulotă, 0.7kg Burger (4 buc.)
3kg – 1.25kg Bone-in-Rib-Eye, 1.25kg Rump, 0.7kg Burger (4 pieces)
280,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?