ANTRICOT CU OS

Antricotul cu os este una din piesele cele mai savuroase din toată carcasa, oferind un grad ridicat de marmorare și un strat generos de grăsime.

ANTRICOT CU OS / BONE-IN RIB-EYE/ COSTATA/ COTE DE BOEF

Piesa tăiată cu os și cu capacul antricotului, oferă prin gătire aromă diferită însă la fel de gustoasă ca variantă fără, cu mici diferențe de frăgezime.
Având un grad de marmorare ridicat, această piesă este una din cele mai fragede steak-uri.

CUM SE PREPARĂ?

În cuptor

Grill

Coacere indirectă

În tigaie

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE ANTRICOT CU OS

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.