Antricot cu os

KPA-logo

 ANTRICOT CU OS 

Antricotul cu os este una din piesele cele mai savuroase din toată carcasa, oferind un grad ridicat de marmorare și un strat generos de grăsime.

 ANTRICOT CU OS 

Antricotul cu os este una din piesele cele mai savuroase din toată carcasa, oferind un grad ridicat de marmorare și un strat generos de grăsime.

Antricot cu os / Bone-in Rib-eye/ Costata/ Cote de Boef

Piesa tăiată cu os și cu capacul antricotului, oferă prin gătire aromă diferită însă la fel de gustoasă ca variantă fără, cu mici diferențe de frăgezime.

Având un grad de marmorare ridicat, această piesă este una din cele mai fragede steak-uri.

Cum se prepară?

În cuptor

Grill

Coacere-indirecta

Coacere indirectă

Prajire

În tigaie

Ultimele reţete adăugate

1 2 4

Descarcă informaţii despre antricot cu os

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

Nume *

Email *

* înregistrarea adresei presupune acordul GDPR și abonarea la newsletter
* vezi AICI detalii despre prelucrarea datelor personale

Găseşti această piesă în următoarele pachete

5kg – 1,9kg T-Bone, 1,5kg Antricot cu os, 0,6kg Mușchi file și 1kg Chiulotă

580.00 LEI

3kg – 1,25kg Antricot cu os, 1,25kg Chiulotă, 0,5kg Burger (4 buc.)

280.00 LEI