Topside

It represents the cut of the beef round that includes 

the anatomical part formed by the inner thigh muscle.

TOPSIDE

As a muscle that is very used while walking, the topside does not have so much intramuscular fat, and the texture of the muscle fibre is thicker, but with a very pronounced taste. Depending on the cutting mode, we can get well-calibrated parts with various destinations. For example, the middle part of the topside is very good for schnitzel and the sides of the topside are cut into goulash cubes.

Cooking method:

Oven

Pot

Stewing

Pan-broil

Slow Cooking

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

3kg –1kg Capac, 1kg Fricandou, 1 kg Chiulotă
 
3kg – 1kg Topside, 1kg Silverside, 1 kg Rump
160,00 lei
Add to cart
5kg – 1kg Capac, 1kg Nucă, 2kg Rasol cu os, 1kg Rasol alb/ Fricandou
5kg – 1kg Topside, 1kg Knuckle, 2kg Osso bucco, 1kg Eye of round / Silverside
260,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?