KPA-logo-1-90x130

Tenderloin

This cut is the most tender cut from the whole carcass, fatless but juicy, with fine, buttery texture.

Tenderloin / Fillet

The tenderness of this cut is due to the lack of usage while moving. It can be found in the spine area, under the sirloin.

Cooking method:

oven2-150x150

Oven

grill-150x150

Grill

Coacere-indirecta-145x145

Indirect-cooking

Prajire-1-195x145

Pan-broiling

Sotare-195x145

Stir-frying

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

karpatenmeat-47-300x152

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

Out of stock
PREMIUM PACKT-bone
5kg - 1.9kg T-bone, 1.5kg Bone in Rib Eye, 0.6kg Tenderloin, 1kg Rump Steak
750,00 lei

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% discount

Instant payment with the Radio Guerrilla Card

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?