KPA-logo-1-90x130

Tenderloin

This cut is the most tender cut from the whole carcass, fatless but juicy, with fine, buttery texture.

Tenderloin / Fillet

The tenderness of this cut is due to the lack of usage while moving. It can be found in the spine area, under the sirloin.

Cooking method:

oven2-150x150

Oven

grill-150x150

Grill

Coacere-indirecta-145x145

Indirect-cooking

Prajire-1-195x145

Pan-broiling

Sotare-195x145

Stir-frying

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

karpatenmeat-47-300x152

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

PREMIUM PACKPREMIUM PACK
5kg - 1.9kg T-bone, 1.5kg Bone in Rib Eye, 0.6kg Tenderloin, 1kg Rump Steak
750 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% discount

Instant payment with the Radio Guerrilla Card

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?