Tenderloin

This cut is the most tender cut from the whole carcass, fatless but juicy, with fine, buttery texture.

Tenderloin / Fillet

The tenderness of this cut is due to the lack of usage while moving. It can be found in the spine area, under the sirloin.

Cooking method:

Oven

Grill

Indirect-cooking

Pan-broiling

Stir-frying

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

5kg – 1.9kg T-Bone, 1.5kg Antricot cu os, 0.6kg Mușchi file și 1kg Chiulotă
5kg – 1.9kg T-Bone, 1.5kg Bone-in ribeye, 0.6kg Tenderloin and 1kg Rump
580,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?