KPA-logo-1-90x130

T-BONE

It is the anatomical part that contains the tenderloin 

and the sirloin separated by a T-shaped bone.

T-BONE/ PORTERHOUSE/ FIORENTINA

Due both to the tenderloin and the sirloin, the t-bone offers special flavours, having a high degree of marbling, tenderness and taste.

Cooking method:

oven2-150x150
Oven
grill-150x150

Grill

Coacere-indirecta-145x145

Indirect-cooking

Prajire-1-195x145

Pan-broiling

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

karpatenmeat-63-300x159

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

PREMIUM PACKPREMIUM PACK
5kg - 1.9kg T-bone, 1.5kg Bone in Rib Eye, 0.6kg Tenderloin, 1kg Rump Steak
750,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% discount

Instant payment with the Radio Guerrilla Card

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?