KNUCKLE

It is the cut of the beef round that includes the anatomical part of the femoral biceps.

KNUCKLE

The knuckle is one of the less-used muscles while moving, so it is one of the most tender cuts of the round. The muscle fibre is thinner, with quite many fat insertions, having a special taste and juiciness.

Cooking method:

Pot

Stewing

Oven

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

Download information about this piece

You will find this beef cut in the following packs

5kg – 1kg Capac, 1kg Nucă, 2kg Rasol cu os, 1kg Rasol alb/ Fricandou
5kg – 1kg Topside, 1kg Knuckle, 2kg Osso bucco, 1kg Eye of round / Silverside
260,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?