KPA-logo-1-90x130

KNUCKLE

It is the cut of the beef round that includes the anatomical part of the femoral biceps.

KNUCKLE

The knuckle is one of the less-used muscles while moving, so it is one of the most tender cuts of the round. The muscle fibre is thinner, with quite many fat insertions, having a special taste and juiciness.

Cooking method:

pot-150x150

Pot

Fierbere-145x145

Stewing

oven2-150x150

Oven

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

karpatenmeat-35-300x214

Download information about this piece

You will find this beef cut in the following packs

FAMILY PACKFAMILY PACK
5kg - 1kg Top side, 1kg Knuckle, 2kg Osso bucco, 1kg Eye of round
266,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% discount

Instant payment with the Radio Guerrilla Card

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?