Bone-in-Rib-Eye

With an intense marbling, this cut is one of the most tender steaks, offering a high degree of marbling and a thick fat coat.

Bone-in Rib-eye / Costata / Cote de Boef

By cooking, the rib eye including the bone offers different taste sensations, with small differences of tenderness. With an intense marbling, this cut is one of the most tender steaks, offering a high degree of marbling and a thick fat coat.

Cooking method:

Oven

Grill

Indirect-cooking

Pan-broiling

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

5kg – 1.9kg T-Bone, 1.5kg Antricot cu os, 0.6kg Mușchi file și 1kg Chiulotă
5kg – 1.9kg T-Bone, 1.5kg Bone-in ribeye, 0.6kg Tenderloin and 1kg Rump
580,00 lei
Add to cart
3kg – 1.25kg Antricot cu os, 1.25kg Chiulotă, 0.7kg Burger (4 buc.)
3kg – 1.25kg Bone-in-Rib-Eye, 1.25kg Rump, 0.7kg Burger (4 pieces)
280,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?