CHIULOTA

Chiulota este piesa cu cel mai înalt grad de
 frăgezime și marmorare din pulpă.

CHIULOTA/ RUMP

Poate fi considerată o punte de trecere între vrăbioară si pulpă, păstrând de asemenea un strat semnificativ de grăsime în partea superioară.Este o piesă a cărei mușchi nu este atât de mult în mișcare, de unde și nivelul ridicat de frăgezime.

CUM SE PREPARĂ?

În cuptor

Grill

Coacere indirectă

În tigaie

Sotare

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE Chiulota

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.