Chiulota

KPA-logo

 Chiulota 

Chiulota este piesa cu cel mai înalt grad de frăgezime și marmorare din pulpă.

 Chiulota 

Chiulota este piesa cu cel mai înalt grad de frăgezime și marmorare din pulpă.

CHIULOTA/ Rump

Poate fi considerată o punte de trecere între vrăbioară si pulpă, păstrând de asemenea un strat semnificativ de grăsime în partea superioară. Este o piesă a cărei mușchi nu este atât de mult în mișcare, de unde și nivelul ridicat de frăgezime.

Cum se prepară?

În cuptor

Grill

Coacere-indirecta

Coacere indirectă

Prajire

În tigaie

Sotare

Sotare

Ultimele reţete adăugate

Descarcă informaţii despre CHIULOTA

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

Găseşti această piesă în următoarele pachete

5kg – 1,9kg T-Bone, 1,5kg Antricot cu os, 0,6kg Mușchi file și 1kg Chiulotă

580.00 LEI

3kg – 1,25kg Antricot cu os, 1,25kg Chiulotă, 0,5kg Burger (4 buc.)

280.00 LEI

3kg –1kg Capac, 1kg Fricandou, 1 kg Chiulotă

160.00 LEI