RASOL CU OS

Reprezintă partea inferioară a pulpei, respectiv zona gambei.
 Piesele sunt feliate și conțin partea din osul tubular.

RASOL CU OS / OSSO BUCCO

Datorita osului tubular care conține măduvă, prin gătire carnea oferă un gust intens si mult diferit față de toate celelalte piese. Gustul nu este neapărat unul de carne, cât mai mult de măduvă. Textura fibrei este foarte densă, cu un conținut de grăsime redus.

CUM SE PREPARĂ?

În oală

Prin Fierbere
În cuptor

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE RASOL CU OS

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.