Osso bucco

It is a lower cut of the beef round, 

more specifically from the calf area.

OSSO BUCCO

Thanks to the tubular bone that contains marrow, by cooking, the beef offers an intense taste, much different from the taste of all other pieces. The taste is not necessarily one of beef, as much as one of marrow. The texture of the fibre is very dense, with a low-fat content.

Cooking method:

Pot

Stewing

Oven

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

4 kg – 0.8 kg rasol cu os, 1.2 kg greabăn, 1kg spată, 1kg carne tocată
4 kg – 0.8 kg Osso bucco, 1.2 kg Chuck, 1kg Shoulder clod, 1kg Skirt steak
170,00 lei
Add to cart
5kg – 1kg Capac, 1kg Nucă, 2kg Rasol cu os, 1kg Rasol alb/ Fricandou
5kg – 1kg Topside, 1kg Knuckle, 2kg Osso bucco, 1kg Eye of round / Silverside
260,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?