BURGER

Burgers are prepared out of trimmings, which come from
 a mix of hindquarter, neck, brisket and shoulder clod,
 having a flesh/fat proportion of 75%/25%.

BURGER

No additional suet is used because these cuts present a high marbling degree themselves. The mixture is already seasoned (with salt and pepper) and after defrosting the burgers can be put directly on the grill.

Cooking method

Grill

Pan-broiling

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

In order to download the PDF, please enter your email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

3 kg – 0.7 kg Burger (4 buc.), 1.25kg Bavetă, 1.25kg Chiulotă
3 kg – 0.7 kg Burger (4 pieces), 1,25kg Skirt steak, 1.25kg Chuck
150,00 lei
Add to cart
3kg – 1.25kg Antricot cu os, 1.25kg Chiulotă, 0.7kg Burger (4 buc.)
3kg – 1.25kg Bone-in-Rib-Eye, 1.25kg Rump, 0.7kg Burger (4 pieces)
280,00 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?