Carne tocată

KPA-logo

 Carne tocată 

CVL-ul este reprezentat resturile de carne și grăsime ce cad în urma tranșării și fasonării pieselor principale.

 Carne tocată 

CVL-ul este reprezentat resturile de carne și grăsime ce cad în urma tranșării și fasonării pieselor principale.

Carne tocată/ CVL/ Trimings

Acestea au o proporție carne grăsime fie 80/20, realizată mecanic. Carnea vită lucru pentru burgeri este format ca și mix din gât, greabăn, piept și spată. CVL-ul are o gamă largă de utilizări, putând sta la baza anumitor ciorbe sau feluri 2.

Cum se prepară?

În cuptor

Fierbere

Fierbere

Grill

Prajire

În tigaie

Ultimele reţete adăugate

Descarcă informaţii despre CARNE TOCATĂ

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

Nume *

Email *

* înregistrarea adresei presupune acordul GDPR și abonarea la newsletter
* vezi AICI detalii despre prelucrarea datelor personale

Găseşti această piesă în următoarele pachete

4 kg – 0.8 kg rasol cu os, 1.2 kg greabăn, 1kg spată, 1kg carne tocată

170.00 LEI