CARNE TOCATĂ

CVL-ul este reprezentat resturile de carne și grăsime ce cad în urma tranșării și fasonării pieselor principale.

CARNE TOCATĂ/ CVL/ TRIMINGS

Acestea au o proporție carne grăsime fie 80/20, realizată mecanic. Carnea vită lucru pentru burgeri este format ca și mix din gât, greabăn, piept și spată. CVL-ul are o gamă largă de utilizări, putând sta la baza anumitor ciorbe sau feluri 2.

CUM SE PREPARĂ?

În cuptor

Grill

Fierbere

În tigaie

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE Carne tocatĂ

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

GĂSEŞTI ACEASTĂ PIESĂ ÎN URMĂTOARELE PACHETE

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.