Capac

Reprezintă piesa din pulpă de vită ce cuprinde partea anatomică
 formată din musculatura internă a coapsei.

CAPAC / TOPSIDE

Fiind un mușchi care este foarte solicitat in timpul mersului, capacul nu prezintă atât de multă grăsime intramusculară iar textura fibrei este mai densă, însă cu un gust foarte pronunțat. În funcție de modul de tăiere a cărnii se pot obține piese bine calibrate, cu destinații diverse. De exemplu partea din mijloc a capacului este foarte bună pentru șnițele iar lateralele se vor tăia in cubulețe pentru gulaș.

CUM SE PREPARĂ?

În cuptor

În oală

Prin Fierbere

În tigaie

Slow Cooking

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE Capac

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.