Capac

 CAPAC

Reprezintă piesa din pulpă de vită ce cuprinde partea anatomică formată din musculatura internă a coapsei.

 CAPAC

Reprezintă piesa din pulpa de vită ce cuprinde partea anatomică formată din musculatura internă a coapsei.

Capac / Topside

Fiind un mușchi care este foarte solicitat in timpul mersului, capacul nu prezintă atât de multă grăsime intramusculară iar textura fibrei este mai densă, însă cu un gust foarte pronunțat. În funcție de modul de tăiere a cărnii se pot obține piese bine calibrate, cu destinații diverse. De exemplu partea din mijloc a capacului este foarte bună pentru șnițele iar lateralele se vor tăia in cubulețe pentru gulaș.

Cum se prepară?

În cuptor

În oală

Fierbere

Prin Fierbere

Prajire

În tigaie

Slow-Cooking

Slow Cookin

Ultimele reţete adăugate

Descarcă informaţii despre Capac

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

Găseşti această piesă în următoarele pachete

5kg – 1kg Capac, 1kg Nucă, 2kg Rasol cu os, 1kg Rasol alb/ Fricandou

260.00 LEI

3kg –1kg Capac, 1kg Fricandou, 1 kg Chiulotă

160.00 LEI