În oală
Reprezintă piesa din pulpă de vită ce cuprinde partea anatomică
formată din musculatura internă a coapsei.
Fiind un mușchi care este foarte solicitat in timpul mersului, capacul nu prezintă atât de multă grăsime intramusculară iar textura fibrei este mai densă, însă cu un gust foarte pronunțat. În funcție de modul de tăiere a cărnii se pot obține piese bine calibrate, cu destinații diverse. De exemplu partea din mijloc a capacului este foarte bună pentru șnițele iar lateralele se vor tăia in cubulețe pentru gulaș.
În cuptor
În oală
În tigaie
Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.