KPA-logo-1-90x130

Capac

Reprezintă piesa din pulpă de vită ce cuprinde partea anatomică
 formată din musculatura internă a coapsei.

CAPAC / TOPSIDE

Fiind un mușchi care este foarte solicitat in timpul mersului, capacul nu prezintă atât de multă grăsime intramusculară iar textura fibrei este mai densă, însă cu un gust foarte pronunțat. În funcție de modul de tăiere a cărnii se pot obține piese bine calibrate, cu destinații diverse. De exemplu partea din mijloc a capacului este foarte bună pentru șnițele iar lateralele se vor tăia in cubulețe pentru gulaș.

CUM SE PREPARĂ?

oven2-150x150

În cuptor

pot-150x150

În oală

Fierbere-145x145
Prin Fierbere
Prajire-1-195x145

În tigaie

Slow-Cooking-145x145
Slow Cooking

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE Capac

karpatenmeat-7b-1-300x186

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

GĂSEŞTI ACEASTĂ PIESĂ ÎN URMĂTOARELE PACHETE

Out of stock
KID PACKKID PACK
3kg - 1kg Capac, 1kg Fricandou, 1kg Chiulotă
199,00 lei
FAMILY PACKCapac
5kg - 1kg Capac, 1kg Gulaș, 2kg Rasol cu os, 1kg Fricandou
266,00 lei
Adaugă în coș

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?