BURGER

Se prepara din carne vită lucru, obținută din sfert anterior,
 din greabăn, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 80% / 20%.

BURGER

Carnea vita lucru pentru burgeri este formata ca și mix din gât, greaban, piept și spată. Burgerii sunt livrați congelați. În procesul de producție, imediat dupa tranșarea cărnii, piesele intră într-un proces de înghețare rapidă care asigură păstrarea tuturor proprietăților acesteia, datorita vitezei de congelare și a temperaturii extrem de scăzute. Carnea traversează tunelul de congelare în 24 de ore, la o temperatură între -32 si -36 °C, urmând ca apoi să fie depozitată la o temperatură constantă de -18°C.

Nu se folosește adaos de seu datorită faptului că aceste piese au un grad ridicat de grăsime proprie. Mixul este deja condimentat (cu sare și piper) iar după dezghețare pot fi puși direct pe grill.

CUM SE PREPARĂ?

Grill

În tigaie

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE BURGER

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.