Se prepara din carne vită lucru, obținută din sfert anterior, din greabăn, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 80% / 20%.
Carnea vita lucru pentru burgeri este formata ca și mix din gât, greaban, piept și spată. Burgerii sunt livrați congelați. În procesul de producție, imediat dupa tranșarea cărnii, piesele intră într-un proces de înghețare rapidă care asigură păstrarea tuturor proprietăților acesteia, datorita vitezei de congelare și a temperaturii extrem de scăzute. Carnea traversează tunelul de congelare în 24 de ore, la o temperatură între -32 si -36 °C, urmând ca apoi să fie depozitată la o temperatură constantă de -18°C.
Nu se folosește adaos de seu datorită faptului că aceste piese au un grad ridicat de grăsime proprie. Mixul este deja condimentat (cu sare și piper) iar după dezghețare pot fi puși direct pe grill.
Grill
În tigaie
Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.
Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla