Burger

KPA-logo

 Burger 

Se prepara din carne vită lucru, obținută din sfert anterior, din gât, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% / 25%.

 Burger 

Se prepara din carne vită lucru, obținută din sfert anterior, din gât, piept și spată cu o proporție de carne și grăsime de 75% / 25%.

Burger

Nu se folosește adaos de seu datorită faptului că aceste piese au un grad ridicat de grăsime proprie. Mixul este deja condimentat (cu sare și piper) iar după dezghețare pot fi puși direct pe grill.

Cum se prepară?

Grill

Prajire

În tigaie

Ultimele reţete adăugate

Descarcă informaţii despre burger

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

Nume *

Email *

* înregistrarea adresei presupune acordul GDPR și abonarea la newsletter
* vezi AICI detalii despre prelucrarea datelor personale

Găseşti această piesă în următoarele pachete

3kg – 1,25kg Baveta, 1,25kg Greabăn, 0,5kg Burger

150.00 LEI

3kg – 1,25kg Antricot cu os, 1,25kg Chiulotă, 0,5kg Burger (4 buc.)

280.00 LEI

3,5 kg – 3,5 kg Burger (20 buc.)

140.00 LEI