Spată

KPA-logo

 Spată 

Această piesă este localizată în jurul osului scapulei și a umărului.

 Spată 

Această piesă este localizată în jurul osului scapulei și a umărului.

SPATA/ Shoulder clod

Este piesa cea mai mare din spată, ce poate fi împărțită în mai multe cut-uri prin înlăturarea țesutului conjunctiv. Prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime. Prezintă un grad de grăsime moderat. Această piesă are un gust intens și aromat. De asemenea, alături de piept poate fi un mix interesant pentru burger. Des se folosește și la gulaș sau tocănițe.

Cum se prepară?

În cuptor

În oală

Coacere-indirecta

Coacere indirectă

Prajire

În tigaie

Ultimele reţete adăugate

Descarcă informaţii despre CHIULOTA

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

Găseşti această piesă în următoarele pachete

4 kg – 0.8 kg rasol cu os, 1.2 kg greabăn, 1kg spată, 1kg carne tocată

170.00 LEI