KPA-logo-1-90x130

SPATĂ

Această piesă este localizată în jurul osului scapulei și a umărului.

SPATA/ SHOULDER CLOD

Este piesa cea mai mare din spată, ce poate fi împărțită în mai multe cut-uri prin înlăturarea țesutului conjunctiv. Prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime. Prezintă un grad de grăsime moderat. Această piesă are un gust intens și aromat. De asemenea, alături de piept poate fi un mix interesant pentru burger. Des se folosește și la gulaș sau tocănițe.

CUM SE PREPARĂ?

oven2-150x150

În cuptor

pot-150x150

În oală

Coacere-indirecta-145x145

Coacere indirectă

Prajire-1-195x145

În tigaie

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE SPATĂ

karpatenmeat-123-300x200

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?