KPA-logo-1-90x130

MARMORARE

De cele mai multe ori lumea de ferește de grăsime însă în cazul cărnii
 de vită, beneficiile acesteia sunt importante!

 

poza-banner-2.1-1024x603

Spre deosebire de alte tipuri de grăsime, aceasta are un aport pozitiv atât în ceea ce privește textura și gustul preparatelor, cât și din punct de vedere nutrițional. Grăsimea este așadar un element esențial, o bună proporție oferind întotdeauna un plus major de calitate. Punctele de mai jos te vor ajuta să alegi corect data viitoare când vei achiziționa carne de vită.

Vezi pachetele din magazinul online și comandă carnea Premium Angus.

IMPORTANŢA GRĂSIMII

Principalul beneficiu al grăsimii este în procesul de gătire. Aceasta contribuie la frăgezirea cărnii, prin ruperea fibrelor în procesul de maturare. În timpul gătirii asigură un mediu propice rumenirii, contribuind decisiv la gustul final al preparatelor. Gustul cărnii depinde de grăsime pentru a fi suculentă și cu o aromă aparte. Și nu în ultimul rând grăsimea are importante beneficii din punct de vedere nutrițional pentru organismul uman.

banner3-1024x683

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?