De cele mai multe ori lumea de ferește de grăsime însă în cazul cărnii
de vită, beneficiile acesteia sunt importante!
Spre deosebire de alte tipuri de grăsime, aceasta are un aport pozitiv atât în ceea ce privește textura și gustul preparatelor, cât și din punct de vedere nutrițional. Grăsimea este așadar un element esențial, o bună proporție oferind întotdeauna un plus major de calitate. Punctele de mai jos te vor ajuta să alegi corect data viitoare când vei achiziționa carne de vită.
Vezi pachetele din magazinul online și comandă carnea Premium Angus.
Principalul beneficiu al grăsimii este în procesul de gătire. Aceasta contribuie la frăgezirea cărnii, prin ruperea fibrelor în procesul de maturare. În timpul gătirii asigură un mediu propice rumenirii, contribuind decisiv la gustul final al preparatelor. Gustul cărnii depinde de grăsime pentru a fi suculentă și cu o aromă aparte. Și nu în ultimul rând grăsimea are importante beneficii din punct de vedere nutrițional pentru organismul uman.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.