Greabăn

KPA-logo

 Greabăn 

Este piesa care se găsește în continuarea antricotului.

 Greabăn 

Este piesa care se găsește în continuarea antricotului.

Gbreabăn/ Chuck roll/ Chuck eye roll

Este piesa care se găsește în continuarea antricotului în zona gâtului și prezintă un nivel de marmorare ridicat, frăgezime moderată însă gust intens. În funcție de tipul de tăiere această piesă poate fi împărțită în alte cut-uri mai mici care pot fi servite ca și steak-uri.

Cum se prepară?

În cuptor

Grill

Coacere-indirecta

Coacere indirectă

Prajire

În tigaie

pot

În oală

Ultimele reţete adăugate

Descarcă informaţii despre greabăn

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

Găseşti această piesă în următoarele pachete

3kg – 1,25kg Baveta, 1,25kg Greabăn, 0,5kg Burger

150.00 LEI