FRICANDOU

Piesă din pulpă, puțin mai slabă ca și capacul,
 provine din partea de unde este scos rasolul alb.

FRICANDOU / SILVERSIDE

Deși fricandoul si rasol alb au texturi diferite, pot fi gătite în același timp, prin aceeași metodă. În varianta preparată va fi sesizabilă diferența de textură și de gust între acestea.

CUM SE PREPARĂ?

În oală

Prin Fierbere

În cuptor

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE FRICANDOU

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.