KPA-logo-1-90x130

Shoulder clod

It is the beef cut next to the rib-eye.

SHOULDER CLOD

It is the beef cut between the rib-eye and the neck and has a high degree of marbling, moderate tenderness and intense taste. Depending on the cutting mode, this piece can be divided into smaller cuts which can be cooked and served as steaks.

Cooking method:

oven2-150x150

Oven

pot-150x150

Pot

Coacere-indirecta-145x145

Indirect-cooking

Prajire-1-195x145

Pan-broiling

LATEST RECIPES ADDED

Download information about this piece

karpatenmeat-123-300x200

In order to download the PDF please enter the email address in the form below.

You will find this beef cut in the following packs

FROZEN PACKFROZEN PACK
4kg - 0.8kg Osso bucco, 1.2kg Chuck, 1kg Shoulder, 1kg Skirt Steak
185 lei
Add to cart

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% discount

Instant payment with the Radio Guerrilla Card

Open chat
1
Bună, te putem ajuta cumva?
Hello 👋
Te putem ajuta cumva?