TRASABILITATE

 TRASABILITATE 

Trasabilitatea cărnii de vită Premium Angus oferă încredere consumatorului, aceasta putând fi urmărită pas cu pas, de la fermă la abatorizare și până la comercializare. 

 TRASABILITATE 

Trasabilitatea cărnii de vită Premium Angus oferă încredere consumatorului, aceasta poate fi urmărită pas cu pas de la fermă la abatorizare și până la comercializare. Acest lucru este posibil prin identificarea completă și precisă a tuturor documentelor despre bovine, respectiv despre carne.

Trasabilitatea completă este posibilă prin identificarea precisă a tuturor documentelor despre bovine, respectiv despre carne.

 

Premium Angus provine de la tineret Angus de 17-24 luni. Bovinele sunt transportate direct de la fermă la abator, de unde carcasele sunt direcționate către procesare, urmând ca ele să fie tranșate conform specificațiilor, având astfel trasabilitate clară a cărnii. Carnea de vită se livrează direct de la producător, către consumatori.

Mănâncă sănătos!

Abonează-te și vei primi periodic informații despre carnea de vită Angus și beneficiile acesteia.

Obținerea de produse Premium Angus este controlată în mod sistematic. Un sistem complet de management al calității garantează că sunt respectate normele privind originea și producția iar sistemul de control acoperă întregul lanț de producție, asigurând astfel trasabilitatea produselor.

 

În cadrul programului nostru de creștere al bovinelor Angus clasificarea carcaselor este constantă, asigurând astfel o calitate superioară ce răspunde cerințelor consumatorilor.