TRASABILITATE

Trasabilitatea cărnii de vită Premium Angus oferă încredere 
 consumatorului, aceasta putând fi urmărită pas cu pas, de la 
 fermă la abatorizare și până la comercializare.

 

Trasabilitatea completă este posibilă prin identificarea precisă a tuturor documentelor despre bovine, respectiv despre carne.

Premium Angus provine de la tineret Angus de 17-24 luni. Bovinele sunt transportate direct de la fermă la abator, de unde carcasele sunt direcționate către procesare, urmând ca ele să fie tranșate conform specificațiilor, având astfel trasabilitate clară a cărnii. Carnea de vită se livrează direct de la producător, către consumatori.

Abonează-te și vei primi periodic informații despre carnea de vită Angus și beneficiile acesteia.

Obținerea de produse Premium Angus este controlată în mod sistematic. Un sistem complet de management al calității garantează că sunt respectate normele privind originea și producția iar sistemul de control acoperă întregul lanț de producție, asigurând astfel trasabilitatea produselor.

În cadrul programului nostru de creștere al bovinelor Angus clasificarea carcaselor este constantă, asigurând astfel o calitate superioară ce răspunde cerințelor consumatorilor.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

Aboneaza-te la newsletter

Și află de ultimele noastre oferte și cum poți avea un meniu gustos și sănătos, cu ajutorul cărnii de vită Angus.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?