SUSTENABILITATE

KPA-logo

 SUSTENABILITATE 

Bovinele sunt crescute în mod sustenabil și durabil, pe baza unui sistem integrat ce are la bază un mod responsabil de acțiune, atât din respect pentru produsul final dar și pentru mediul natural în care ne desfășurăm activitatea.

 SUSTENABILITATE 

Bovinele sunt crescute în mod sustenabil și durabil, pe baza unui sistem integrat ce are la baza un mod responsabil de acțiune, atât din respect pentru produsul final dar și pentru mediul natural în care ne desfășurăm activitatea.

Această metodă naturală de creștere, reprezintă cea mai mare parte a ciclului de creștere și este optimă atât pentru sănătatea animalelor cât și a pășunilor. Astfel, se realizează o producție de carne foarte bună, într-un mod natural, cu un minim de hrană suplimentară.

 

Pe întreg parcursul anului bovinele sunt ținute pe pășune având posibilitatea să pășuneze prin rotație iarbă, trifoi, lucernă în funcție de nevoile organismului. În timpul lunilor de iarnă, furajarea lor se realizează cu furaje obținute în mod natural și suplimente din diverse silozuri.

Abonează-te și vei primi periodic informații despre carnea de vită Angus și beneficiile acesteia.

Pe măsură ce pasc, bovinele realizează cea mai mare parte a lucrării de fertilizare a solului, răspândind nutrienți pentru următoarea recoltă de iarbă.

 

Calitatea cărnii de vită este un rezultat și al sistemului de tratare a bovinelor pe întreaga perioadă de creștere. Astfel crescute într-un mediu de stres redus vitele rămân mai calme, prin urmare sunt mai ușor de manevrat, iar ca rezultat obținem un produs final cu o calitate mult mai bună.

 

Află mai multe despre sistemul extensive de creștere a animalelor AICI.