Nuca

Este o piesă din pulpă ce cuprinde regiunea anatomică a bicepsului femural.

NUCA / KNUCKLE

Nuca este unul din mușchii cel mai puțin folosiți în mișcarea animalului, astfel este una din piesele cele mai fragede din pulpă. Fibra musculară este mai subțire, cu destul de multe inserții de grăsime, oferind astfel un gust deosebit și suculență.

CUM SE PREPARĂ?

În cuptor

Prin Fierbere

În oală

Dacă vrei să găsești rețeta care se potrivește pentru fiecare piesă din pachetele Premium Angus, să ai un meniu sănătos descoperă blog-ul nostru.

DESCARCĂ INFORMAŢII DESPRE NUCĂ

Pentru a putea descărca PDF-ul te rugăm să introduci adresa de email în formularul de mai jos.

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.