ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ

KPA-logo

 ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ

Cheia pentru producția cărnii de vită de calitate constă în a avea animale sănătoase care trăiesc în natură, pe pășuni sănătoase.

 ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ 

Cheia pentru producția cărnii de vită de calitate constă în a avea animale sănătoase care trăiesc în natură pe pășuni sănătoase.

Rasa Angus  oferă crescătorilor multe avantaje: este robustă și ușor de întreținut prin pășunat extensiv, fără furnizarea de concentrate, realizează un raport de carne consistent la o carcasă de greutate medie. Bovinele sunt crescute fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau steroizi.

Calitatea cărnii de vită este un rezultat și al sistemului de îngrijire și hrănire a bovinelor pe întreaga perioadă de creștere. Astfel, crescute într-un mediu de stres redus, obținem un produs final cu o calitate mult mai bună.

 

Carnea de vită produsă din iarba de pe pășune îndeplinește cerințele consumatorului modern; motiv pentru care bovinele de carne Angus sunt ideale pentru acest sistem de creștere.

Abonează-te și vei primi periodic informații despre carnea de vită Angus și beneficiile acesteia.

Carnea de vită reprezintă o sursă extraordinară de proteine, dar și o sursă de substanțe nutritive esențiale. Aceasta poate fi savurată la orice masă, pe tot parcursul zilei, astfel introducerea ei la diverse mese vă va ajuta să respectați recomandările dietetice.

 

Consumul unei cărni de vită de calitate ajută și susține corpul, oferindu-i nutrienții necesari creșterii și dezvoltării armonioase a mușchilor. O dietă completă în acest scop include legume, fructe și carne adică vitamine, fibre, grăsimi și proteine.