KPA-logo-1-90x130

ALIMENTAȚIE SĂNĂTOASĂ

Cheia pentru producția cărnii de vită de calitate constă în a avea 
 animale sănătoase care trăiesc în natură, pe pășuni sănătoase.

 

poza-banner-2.1-1024x603 (1)

Rasa Angus  oferă crescătorilor multe avantaje: este robustă și ușor de întreținut prin pășunat extensiv, fără furnizarea de concentrate, realizează un raport de carne consistent la o carcasă de greutate medie. Bovinele sunt crescute fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau steroizi.

Calitatea cărnii de vită este un rezultat și al sistemului de îngrijire și hrănire a bovinelor pe întreaga perioadă de creștere. Astfel, crescute într-un mediu de stres redus, obținem un produs final cu o calitate mult mai bună.

Carnea de vită produsă din iarba de pe pășune îndeplinește cerințele consumatorului modern; motiv pentru care bovinele de carne Angus sunt ideale pentru acest sistem de creștere.

Abonează-te și vei primi periodic informații despre carnea de vită Angus și beneficiile acesteia.

Carnea de vită reprezintă o sursă extraordinară de proteine, dar și o sursă de substanțe nutritive esențiale. Aceasta poate fi savurată la orice masă, pe tot parcursul zilei, astfel introducerea ei la diverse mese vă va ajuta să respectați recomandările dietetice.

Consumul unei cărni de vită de calitate ajută și susține corpul, oferindu-i nutrienții necesari creșterii și dezvoltării armonioase a mușchilor. O dietă completă în acest scop include legume, fructe și carne adică vitamine, fibre, grăsimi și proteine.

banner2.2-1024x683

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?