STANDARDE ȘI CLASIFICĂRI

Nu orice carne de vită care poartă numele de Angus e de calitate 
 superioară. Doar simplul nume pe etichetă nu garantează că produsele 
 respectă în întregime standardul înalt.

Dacă vă place carnea de vită Angus, asigurați-vă că achiziționați carne de calitate. Pentru a afla detalii despre produsele consumate verificați întotdeauna sursa de proveniență a acestora. 

Karpaten Premium Angus oferă posibilitatea unei trasabilități complete a produselor și informații valoroase despre procesul parcurs, asigurând transparență în relația cu clienții.

Vezi pachetele din magazinul online și comandă carnea Premium Angus.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Conformație Superioară: musculatură moderată și bine definită
Vârsta: tineret de până la 24 de luni
Absența de tăieturi întunecate
Un strat al grăsimii de 1-2 cm, suficient pentru o maturare corectă
Marmorare intensă, realizată atât genetic cât și prin finisare
Toate piesele maturate timp de 14-21 de zile, în funcție de tipul de tranșare
Tranșare manuală, sigilare în vid și transportat către clienți

© 2019 KARPATEN PREMIUM ANGUS

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.