STANDARDE ȘI CLASIFICĂRI

KPA-logo

STANDARDE ȘI CLASIFICĂRI 

Nu orice carne de vită care poartă numele de Angus e de calitate superioară. Doar simplul nume pe etichetă nu garantează că produsele respectă în întregime standardul înalt.

 STANDARDE ȘI CLASIFICĂRI 

Nu orice carne de vită care poartă numele de Angus e de calitate superioară. Doar simplul nume pe etichetă nu garantează că produsele respectă în întregime standardul înalt.

Dacă vă place carnea de vită Angus, asigurați-vă că achiziționați carne de calitate. Pentru a afla detalii despre produsele consumate verificați întotdeauna sursa de proveniență a acestora.

 

Karpaten Premium Angus oferă posibilitatea unei trasabilități complete a produselor și informații valoroase despre procesul parcurs, asigurând transparență în relația cu clienții.

Angus la tine acasă!

Vezi pachetele din magazinul online și comandă carnea Premium Angus.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Conformație Superioară: musculatură moderată și bine definită
Vârsta: tineret de până la 24 de luni
Absența de tăieturi întunecate
Un strat al grăsimii de 1-2 cm, suficient pentru o maturare corectă
Marmorare intensă, realizată atât genetic cât și prin finisare
Toate piesele maturate timp de 14-21 de zile, în funcție de tipul de tranșare
Tranșare manuală, sigilare în vid și transportat către clienți