T-BONE STEAK
CLASIC LA TIGAIE

T-BONE STEAK
CLASIC LA TIGAIE

Ingrediente:
4 bucăți de T-Bone Steak de vită Angus, cca 3 cm grosime
4 linguri praf de usturoi
4 linguri praf de ceapă
2 linguri piper negru, măcinat
2 linguriţe sare
1 lingură de boia dulce
1 lingură zahăr brun
4 linguri ulei de rapiţă/ măsline

 

➤ Mod de preparare T-bone Steak clasic la tigaie:
Condimentele se amestecă bine, după care se ung bucățile de T-bone pe ambele părţi cu acest conţinut şi se lasă cel puţin două ore la marinat. Se adaugă uleiul în tigaie (cel mai bine să fie specială pentru friptură), se lasă să se încingă, după care se prăjesc steak-urile pe ambele părţi, timp de cinci minute. După prăjire bucățile de carne se scot din tigaie, se pun într-o folie de aluminiu şi se lasă încă cinci minute să se răcească.

 

➤ Garnitură:
La acest fel de carne de vită se pot asocia ca și garnitură cartofi copţi cu brânză topită și verdeaţă.

 

 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!