T-BONE
CLASIC LA TIGAIE

T-BONE
CLASIC LA TIGAIE

Ingrediente:
4 T-Bone Steaks, cca 3 cm grosime
4 linguri praf de usturoi
4 linguri praf de ceapă
2 linguri piper negru, măcinat
2 linguriţe sare
1 lingură de boia dulce
1 lingură zahăr brun
4 linguri ulei de rapiţă/ măsline

 

➤ Mod de preparare:
Condimentele se amestecă bine, după care se ung steak-urile pe ambele părţi cu acest conţinut şi se lasă cel puţin două ore la marinat. Se adaugă uleiul în tigaie (cel mai bine să fie specială pentru friptură), se lasă să se încingă, după care se prajesc steak-urile pe ambele părţi, timp de cinci minute. După prăjire, se iau steak-urile, se pun într-o folie de aluminiu şi se lasă încă cinci minute să se răcească.

 

➤ Garnitură:
Cartofi copţi cu brânză topită și verdeaţă

 

 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!