MUŞCHIULEŢ UMPLUT
CU PASTE CANNELONNI

MUŞCHIULEŢ UMPLUT
CU PASTE CANNELONNI

Ingrediente:
4 Filetsteakes (aprox. 200 g)
8 Paste Cannelonni
8 felii bacon (kaizer)
200 g spanac
2 ardei iuţi
2 căţei de usturoi
2 linguri seminţe de susan
Ulei de măsline
Sare şi piper
Mod de preparare:
Fiecare bucată de carne se taie pe lungime, în două tăieturi încrucișate, iar cu ajutorul cozii unei linguri de lemn se lărgește spațiul, creând loc pentru umplutură. Pastele Cannelonni se pun la fiert într-o oală cu apă și sare de mare, timp de doar patru minute, pentru a rămâne tari.
Pentru umplutură se spală şi se lasă spanacul la uscat. Ardeii iuţi se curăță de seminţe şi toacă mărunt. Se încinge puţin uleiul de măsline într-o tigaie în care se călesc timp de 3 minute cățeii de usturoi, curățați în prealabil. Când usturoiul e gata, se adaugă la prăjit seminţele de susan. Spanacul, usturoiul, ardeiul iute si susanul se amestecă, după care se umplu pastele Cannelonni cu acest conţinut. Pastele umplute sunt introduse în spațiul creat în bucățile de carne și se taie colţurile rămase. Fiecare felie de muşchiuleţ se împătură în bacon/kaiser ce se fixează cu o scobitoare.

Totul se condimentează cu sare şi piper, după care se pun pe grătar timp de trei minute, pe fiecare parte. Se lasă cinci minute să se răcească, la o temperatură de 60°, după care se serveşte.

 

Sfat:
Ca şi garnitură se poate folosi salată asortată cu măsline
.
.
 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!