Premium Angus: alegerea experților culinari
Calitate și consecvență pentru profesioniștii HORECA
Karpaten Meat Siebenbuergen este cel mai important producător și furnizor de carne de vită Angus pentru întreg sectorul alimentar din industria horeca: restaurante gourmet, măcelării, carmangerii, băcănii și de asemenea și pentru marii retaileri din România.
Devino și tu partenerul nostru!
De ce să alegi Premium Angus?
- Calitate garantată
- Personalizare la cerere
- Consultanță și suport
- Recomandat de experți
Karpaten Meat Group este una dintre puținele companii românești care integrează în proporție de 100% lanțul de producție agrozootehnic, începând de la producția de furaje și creșterea animalelor, până la abatorizare și procesare. Este un model de business complet, care asigură calitate și versatilitate pe întreg procesul de producție.
Carnea de vită Karpaten Premium Angus este rezultatul unei genetici de excepție, al unei îngrijiri corespunzătoare a animalelor, care sunt crescute libere pe pășune și hrănite cu furaje naturale. Sistemul de producție este unul natural, complet controlat, care asigură și garantează o carne proaspătă cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și un gust deosebit.
Datorită propriul abator și a unității de tranșare destinate, putem personaliza comenzile, oferind piese de la cele mai cunoscute și apreciate, până la tăieturi speciale pentru meniuri extravagante. Procesul culminează cu maturarea cărnii, în sistem DRY AGE, rafinând produsul final.
Rețea națională de colaboratori
Misiunea noastră nu se oprește la a fi furnizor. Pentru a dezvolta obiceiuri culinare de calitate în rândul consumatorilor, atenția noastră se îndreaptă către parteneri din toată țara, alături de care oferim clienților acces la produse superioare, obținute local, 100% natural.
Chefi, manageri de restaurante, bucătari recunoscuți internațional, măcelari și proprietari de carmangerii folosesc și recomandă carnea de vită Karpaten Premium Angus.
Descoperă rețeaua națională de parteneri care aleg produsul local:
Gama de produse pentru profesioniști
- Opțiuni de comercializare engros: Opțiunile de achiziție în pachete mai mari sau engros, adaptate pentru profesioniști.
- Tăieturi speciale: tăieturi disponibile exclusiv pentru profesioniștii HORECA.
Calitate și Certificări
De-a lungul timpului carnea de vită Premium Angus produsă în România a fost apreciată la nivel național și internațional în diverse concursuri, dineuri, evenimente culinare, chiar mese regale.
De asemenea, a fost premiată în cadrul evenimentul World Masters of Grill (cel mai mare eveniment culinar din România) susținut de Chef Robert Rainford, Regele Mondial al Grătarelor, maestru în arta culinară, scriitor de specialitate şi profesor la colegiul George Brown din Toronto – Canada.
În cadrul concursului mondial World Steak Challenge 2019, carnea de vită Angus produsă la Sibiu a fost premiată cu două medalii de argint și una de bronz.
Aceste reușite sunt extrem de valoroase atât pentru noi ca producător, cât și pentru țara noastră.
Livrare
Asigurăm livrarea produselor pe tot teritoriul țării în cel mai scurt timp posibil. Deținem o flotă proprie de dube frigorifice moderne, echipate corespunzător pentru a menține o temperatura rece constantă.
Resurse
În cadrul parteneriatelor HoReCa propunem diversificarea ofertei (pentru a adăuga preparate creative din piese mai puțin cunoscute, pe lângă celebrele steak-uri), susținem personalul localurilor cu informații despre produsele pe care ei le comercializează, contribuim la comunicarea pe care partenerii noștri o dezvoltă și ne implicăm activ în evenimente culinare.
Contact (luni - vineri 8 - 16)
- Reprezentant vânzări:
- Claudiu Trușcă
- +40 374 941 646
- claudiu.trusca@karpaten-meat.com
- Karpaten Premium Angus
-
Strada Octavian Goga nr. 1
550370 Sibiu
România
Testimoniale:
Găsește mai multe testimoniale AICI
Devino partenerul nostru:
Cere o ofertă de prețuri personalizată. Îți propunem soluțiile optime pentru proiectul tău în funcție de caracteristicile acestuia.