Premium Angus: alegerea experților culinari

Calitate și consecvență pentru profesioniștii HORECA

Karpaten Meat Siebenbuergen este cel mai important producător și furnizor de carne de vită Angus pentru întreg sectorul alimentar din industria horeca: restaurante gourmet, măcelării, carmangerii, băcănii și de asemenea și pentru marii retaileri din România.

Devino și tu partenerul nostru!

De ce să alegi Premium Angus?

Karpaten Meat Group este una dintre puținele companii românești care integrează în proporție de 100% lanțul de producție agrozootehnic, începând de la producția de furaje și creșterea animalelor, până la abatorizare și procesare. Este un model de business complet, care asigură calitate și versatilitate pe întreg procesul de producție.

Carnea de vită Karpaten Premium Angus este rezultatul unei genetici de excepție, al unei îngrijiri corespunzătoare a animalelor, care sunt crescute libere pe pășune și hrănite cu furaje naturale. Sistemul de producție este unul natural, complet controlat, care asigură și garantează o carne proaspătă cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și un gust deosebit.

Datorită propriul abator și a unității de tranșare destinate, putem personaliza comenzile, oferind piese de la cele mai cunoscute și apreciate, până la tăieturi speciale pentru meniuri extravagante. Procesul culminează cu maturarea cărnii, în sistem DRY AGE, rafinând produsul final.

Rețea națională de colaboratori

Misiunea noastră nu se oprește la a fi furnizor. Pentru a dezvolta obiceiuri culinare de calitate în rândul consumatorilor, atenția noastră se îndreaptă către parteneri din toată țara, alături de care oferim clienților acces la produse superioare, obținute local, 100% natural.

Chefi, manageri de restaurante, bucătari recunoscuți internațional, măcelari și proprietari de carmangerii folosesc și recomandă carnea de vită Karpaten Premium Angus.

Descoperă rețeaua națională de parteneri care aleg produsul local:

Gama de produse pentru profesioniști

Calitate și Certificări

De-a lungul timpului carnea de vită Premium Angus produsă în România a fost apreciată la nivel național și internațional în diverse concursuri, dineuri, evenimente culinare, chiar mese regale.

De asemenea, a fost premiată în cadrul evenimentul World Masters of Grill (cel mai mare eveniment culinar din România) susținut de Chef Robert Rainford, Regele Mondial al Grătarelor, maestru în arta culinară, scriitor de specialitate şi profesor la colegiul George Brown din Toronto – Canada.
În cadrul concursului mondial World Steak Challenge 2019, carnea de vită Angus produsă la Sibiu a fost premiată cu două medalii de argint și una de bronz.

Aceste reușite sunt extrem de valoroase atât pentru noi ca producător, cât și pentru țara noastră.

Livrare

Asigurăm livrarea produselor pe tot teritoriul țării în cel mai scurt timp posibil. Deținem o flotă proprie de dube frigorifice moderne, echipate corespunzător pentru a menține o temperatura rece constantă.

Resurse

În cadrul parteneriatelor HoReCa propunem diversificarea ofertei (pentru a adăuga preparate creative din piese mai puțin cunoscute, pe lângă celebrele steak-uri), susținem personalul localurilor cu informații despre produsele pe care ei le comercializează, contribuim la comunicarea pe care partenerii noștri o dezvoltă și ne implicăm activ în evenimente culinare.

Contact (luni - vineri 8 - 16)

Testimoniale:

Cătălin Scărlătescu
Chef jurat @”Chefi la cuțite”

"Premium Angus este o carne produsă local, într-un proces pe deplin controlat de sisteme de certificare, ce îi asigură calitatea de top de care dă dovadă de fiecare dată. Un produs natural, fraged, suculent și plin de savoare."

Chef Alex Petricean

"Sunt foarte focusat pe natură și îmi place să extrag savoare. Din experiență am înțeles că totul trebuie să aibă coerență. Dorința mea a fost mereu să pot oferi o emoție, să creez o poveste a mâncării iar carnea de vită Karpaten Premium Angus e baza perfectă"

Chef Eric Stevens

"Deși am avut diverse formări, azi bucătăria mea ar putea fi descrisă ca eclectică mondială, cu accent pe experimentare și oferirea de arome inedite din întreaga lume. Ofer, așa, o călătorie culinară, iar carnea de vită Angus se potrivește perfect acestui concept fiind un produs local dar cu notorietate mondială."

Chef Steffen von der Dunk

"Carnea de vită Premium Angus îmi permite să ofer o experiență culinară prin care pot combina rețete clasice cu influențe din alte țări, într-o fuziune a mirodeniilor și aromelor. Cross-Over Cuisine este conceptul bucătăriei perfecte care combină tradiția și modernul și face inovația accesibilă tuturor."

Găsește mai multe testimoniale AICI

Devino partenerul nostru:

Cere o ofertă de prețuri personalizată. Îți propunem soluțiile optime pentru proiectul tău în funcție de caracteristicile acestuia.

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.

10% Reducere

Instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla

Open chat
1
Vă putem ajuta cu informații?
Bună ziua! 👋
Vă putem ajuta cu informații?