TOMAHAWK ANGUS UMPLUT CU BRÂNZĂ

TOMAHAWK ANGUS UMPLUT CU BRÂNZĂ

Iată o sugestie pentru prepararea unei piese Tomahawk Angus care va reuși să impresioneze, dar cel mai important, nu este complicat de realizat.

➤ Ingrediente:
Tomahawk Premium Angus
Unt
Brânză feta
Brânză gorgonzola
Brânză raclette
Câteva frunze de spanac
Hamon/ bacon
Cartofi

 

➤ Mod de preparare
Se ia un Tomahawk, neapărat de calitate.

Se desface fluture preparatul și  se umple carnea cu brânză feta, brânză gorgonzola, spanac și hamon/ bacon. Umplutura poate fi diferită, după preferințe. După care se trage preparatul la tigaie în unt încins.

Urmează să dăm preparatul la cuptor, timp de 7 min, la 280 grade, cu ventilație.

În acest timp se începe prăjirea cartofilor, tăiați in prealabil subțire, pentru garnitură. Carnea va dura mai puțin decât cartofii, dar așa și trebuie, va avea timp să se odihnească.

După ce scoateți carnea din cuptor, puteți lăsa căldura pornită în continuare pentru câteva minute, timp în care puteți topi niște brânză raclette. Când atinge consistența budincii, turnați-o peste tomahawk!

Acum o sa fie gata și cartofii și vă veți putea bucura de cel mai gustos si deosebit Tomahawk!

 

➤ Rețetă creată de Bogdan Secheli, un pasionat al bucătăriei, căreia îi mulțumim! Poți găsi video cu această rețetă, AICI.

➤ Tomahawl-ul de vită Premium Angus îl poți găsi în pachetul YOUR PACK

Premiumangus.ro îți urează poftă bună!