GARNITURI PENTRU CARNE

GARNITURI PENTRU CARNE

Garnitura are rolul de a pune în valoare gustul cărnii, de a ajuta la asimilarea proteinelor și grăsimilor, dar și de a completa meniul în nutrienți. Astfel, carnea de vită Angus se potrivește cel mai bine cu legumele: cartofi fierți sau copți, fasole verde, sparanghel, conopidă sau morcov coapte, sotate sau fripte, precum și salată, spanac și verdețuri proaspete.

Garnitura este un element de nelipsit al unui preparat culinar care are un rol esențial în echilibrarea și completarea gustului și nutrienților din farfurie, iar alegerea potrivită a garniturii poate transforma o masă simplă, într-o experiență culinară demnă de laude.

Multitudinea și varietatea opțiunilor atunci cânt vine vorba de alegerea și prepararea garniturii oferă mult loc de explorat în bucătărie, iar deliciul pe care acestea îl oferă alături de carnea de vită îi va impresiona și pe cei mai pretențioși invitați.