Fă-ți de cap, dar cu cap! Ai grijă de corp!

Fă-ți de cap, dar cu cap! Ai grijă de corp!

Atunci când corpul își primește atenția și îngrijirea cuvenită, e absolut impresionant în forță și rezistență! Un corp îngrijit și bine hrănit, va dovedi aptitudini extraordinare dar mai ales va construi rezistență pe termen lung.

Ați putea crede că această regulă se aplică doar sportivilor. Dar nimic nu ar fi mai greșit. Într-adevăr atleții au, în general, o atenție sporită înspre obiceiuri, inclusiv nutritive. Dar toți ar trebui să cântărim cu atenție cu ce ne hrănim corpul și să ne antrenăm mintea înspre alegeri sănătoase. Căci ”mens sana in corpore sano”, nu?

Dacă e să fim sinceri, știm cu toții că mâncarea ne-o alegem mai mereu după gust. Și întotdeauna o excludem după gust!

Vestea bună e că, dacă la fel ca un atlet, vrei și tu să trăiești sănătos, ai o multitudine de variante când vine vorba de carnea de vită. Gustoase toate și blânde cu corpul (chiar și burgerii dacă îi consumi moderat 😉). Așa că sigur găsești o piesă și o rețetă a ta.

Că ești sportiv sau doar amator, primăvara vine cu o multitudine de oportunități de petrecere a timpului liber în mișcare. Iată mai jos câteva moduri în care îți poți consuma energia, antrena mușchii și stârni foamea în aceasta perioadă.

• Fitness

• Alergare

• Plantat în grădină/ pe terasă sau balcon

• Plimbarea animalului de companie

• Plimbare de observare a schimbărilor din natură

• Plimbare cu poscast-ul preferat în căști

Bineînțeles că ai nevoie de niște mâncare care să te sature după efort. Așa că poți comanda carnea de pe acum și să ai totul pregătit pentru când vii acasă cu o foame de lup!