CREȘTEREA NATURALĂ A BOVINELOR ANGUS (grass fed)
Bovinele Angus din Transilvania sunt crescute exclusiv pe pășuni native și terenuri improprii pentru majoritatea culturilor și finisate cu furaje naturale, din agricultură proprie. Variații ale factorilor sezonieri și geografici influențează calitatea cărnii de vită provenită de la bovine furajate cu iarbă. Datorită creșterii solicitărilor de alimente naturale și sănătoase, carnea de vită hrănită cu iarba din Transilvania este văzută ca o componentă importantă a unei diete sănătoase.
Bovinele de carne Angus crescute pe pășuni, cu iarbă, au în mod natural un nivel de grăsimi saturate și colesterol mai scăzut, oferind în același timp un nivel mai ridicat de antioxdidanți și de acizi grași Omega 3. Mai mult decât atât, antioxidanți, vitaminele A și C, beta-caroten și oligoelemente sunt prezente în carnea care provine de la aceste bovine. Riscul de contaminare cu E.Coli este prezent pentru sistemul de hrănire în stabulație cu cereale și mai puțin probabil pentru sistemul extensiv de creștere pe pășune.
Din aceste motive, consumatorii caută tot mai mult carne, ce provine de la bovine hrănite cu iarbă de pe pășuni. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre accesați secțiunea SHOP.
- 80% mai multă grăsime
- 30% mai puțin colesterol
- 140 de calorii pe porție
- 4 x mai multă vitamina E și vitamina C
- 10 x mai multă vitamina A
- 3 x mai mult acid linolenic concentrat
- 4 x mai multi raportul de acizi grași esențiali
- 2 x mai mult Beta Caroten 4