ANTRICOT CU OS ȘI
OREZ SĂLBATIC CU BACON

ANTRICOT CU OS ȘI
OREZ SĂLBATIC CU BACON

 Ingrediente:

Pentru ganitura de orez sălbatic:

100 g orez sălbatic

Șofran, sare

4 felii de bacon prăjite

 

Pentru steak:

1 buc antricot cu os Premium Angus

Pătrunjel

Sare grunjoasă și piper

 

Mod de preparare antricot cu os și orez sălbatic cu bacon:

Se spală bine orezul sălbatic, se scurge, iar când apa fierbe, se pune în apă, împreună cu sarea și șofranul. Se lasă să fiarbă acoperit la foc mic și când vedem că orezul e aproape de nivelul apei, oprim focul. Se rumenesc feliile de bacon într-o tigaie fără ulei și bucata de antricot cu os Premium Angus pe grătarul încins, câte 3-4 minute pe fiecare parte. Steak-ul se asezonează cu sare grunjoasă, piper și frunze de pătrunjel proaspăt și se servește cu un bulgăre de orez sălbatic învelit în bacon rumenit.

 

Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

 

 Găsești antricotul cu os în pachetul Premium Pack sau Gourmet Pack. Comandă-l de AICI sau de AICI.

 

* rețetă video antricot Angus cu os și orez sălbatic