ANTRICOT CU OS ANGUS
LA GRĂTAR (video)

ANTRICOT CU OS ANGUS
LA GRĂTAR (video)

Ingrediente:

Antricot cu os Premium Angus

Sare, piper

Ulei de măsline

 

Mod de preparare antricot Angus cu os:

Se scoate antricotul de vită de la rece înainte de gătire și se lasă la temperatura camerei pentru ca fibrele să se relaxeze. Se pregătește grătarul la temperatura ideală (dacă poți menține mâna deasupra lui pentru 5 sec., înseamnă că e potrivit).

Deși în mod normal condimentarea cărnii e recomandată după gătire, această rețetă pregătește antricotul cu sare, piper și puțin ulei pe ambele părți ale piesei înainte de așezarea ei pe grătar.

Se pune carnea de vită pe grătarul încins și se lasă nemișcată aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Pentru a verifica dacă este potrivit gătită există mai multe modalități (cea mai simplă este prezentată și în video-ul de mai jos).

La sfârșit se taie antricotul contrafibră, în felii subțiri sau în bucăți.

 

Garnitură de cartofi și legume coapte:

Cartofi în stil ”home fries” la care se adaugă niște bacon afumat și salsa rustică din legume coapte la jar (ceapă, roșii, ardei, ardei iute, usturoi).

 

Antricotul cu os Premium Angus îl poți găsi în pachetul Gourmet Pack. Comandă-l de AICI!

 

Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

* rețetă video pentru 2 persoane, creată de Bucătăria lui Radu