ANTRICOT ANGUS
CU LEGUME COAPTE (video)

ANTRICOT ANGUS
CU LEGUME COAPTE (video)

➤ Ingrediente:
Antricot (cu os) de vită Angus
1 ardei iute
1 ardei capia
4-5 roșii cherry
5 buc. sparanghel
Sare, piper
Ulei de măsline

 

 Mod de preparare:
Se scoate carnea de la rece înainte de gătire și se lasă la temperatura camerei pentru ca fibrele să se relaxeze. Se pune carnea pe grătarul încins și se lasă nemișcată aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte, până e gătită potrivit. Se îndepărtează de pe grătar și lăsată pentru 10 minute să se odihnească. Abia apoi se feliază și se servește.

 

➤ Garnitură:
Ardeiul iute, ardeiul capia si roșile se coc în tigaie. Când acestea sunt gata, pe tigaia grill se pregătește sparaghelul cu un strop de ulei de măsline, sare și piper și se lasă până capătă acele dungi de grătar și se înmoaie puțin.

 

➤ Antricotul cu os îl poți găsi în pachetul Gourmet Pack. Comandă-l de AICI!

 

➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!