ANTRICOT PREMIUM ANGUS
CU LEGUME COAPTE (video)

ANTRICOT PREMIUM ANGUS
CU LEGUME COAPTE (video)

➤ Ingrediente:
Antricot cu os Premium Angus
1 ardei iute
1 ardei capia
4-5 roșii cherry
5 buc. sparanghel
Sare, piper
Ulei de măsline

 

 Mod de preparare antricot cu os Premium Angus:
Se scoate antricotul Angus cu os de la rece înainte de gătire și se lasă la temperatura camerei pentru ca fibrele să se relaxeze, apoi se pune pe grillul încins și se lasă nemișcat aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte, până e gătit medium rare. Astfel își va păstra suculența, aroma, frăgezimea și savoarea.  Se îndepărtează de pe grill și se lasă 10 minute să se odihnească. Abia apoi se feliază și se servește.

 

➤ Garnitura de legume coapte:
Ardeiul iute, ardeiul capia si roșiile se coc în tigaie. Când acestea sunt gata, pe tigaia grill se pregătește sparaghelul cu un strop de ulei de măsline, sare și piper și se lasă până capătă acele dungi de grill și se înmoaie puțin.

 

➤ Antricotul cu os Premium Angus  îl poți găsi în pachetul Gourmet Pack. Comandă-l de AICI!

 

➤ Premiumangus.ro vă urează poftă bună!

*rețetă video pentru 4 persoane: