BURGER ANGUS
CU CEAPĂ

BURGER ANGUS
CU CEAPĂ

 Ingrediente (pentru 4 porții):
4 bucăți de carne pentru burger
4 chifle de burger, cu susan
4 linguri de unt
16 felii de ceapă roșie (o ceapă medie)
4- 8 castraveți murați (în funcție de dimensiune)
frunze de rucola
4 felii de roșie

 

➤ Mod de preparare:

Se așază chiftelele de carne pe grătarul încins, după ce una dintre fețele acestora se adâncește puțin în mijloc, cu dosul unei linguri. Acest lucru va asigura că în procesul de gătire, chifteaua își va păstra forma și nu se va umfla. Lângă carne, pe grătar se pun rondelele de ceapă care se lasă până când se înmoaie și devin ușor translucide.

 

Carnea se prepară după gust, până când fețele sunt rumenite (3/4 minute pe o parte, în funcție de grosimea feliilor). Înainte ca acestea să ajungă la gradul de frigere dorit, adăugați deasupra feliile de cașcaval, ca topping. Tot atunci pe grătar, alături de carne, așezați chiflele de pâine tăiate pe jumătate, cu fețele în jos și lăsați-le până fac puțină crustă.

 

La final, toate ingredientele se asamblează. Se iau mai întâi chiflele de pe grătar și se întorc cu fața în sus. Peste fiecare se pune puțin unt pentru a înmuia și aroma miezul. Se adaugă apoi carnea preparată cu cașcaval deasupra, castraveții murați tăiați felii și la sfârșit ceapa ușor preparată. Se închide sandvișul cu capacul chiflei și se savurează.

 

 Carnea de burger o poți găsi în pachetul Gourmet Pack. Comand-o de AICI!

 Premiumangus.ro vă urează poftă bună!