De ce să alegi carnea de vită Angus?

Carnea de vită Premium Angus este rezultatul unei genetici de excepție, al unei îngrijiri corespunzătoare și al hrănirii cu furaje naturale, culminând cu procesul de maturare al acesteia. Sistemul de producție este unul natural, complet controlat, care asigură și garantează o carne proaspătă cu un grad de marmorare ridicat, frăgezime și un gust deosebit.

Calitatea superioară a produsului local Premium Angus a fost dovedită în repetate rânduri, ultima atestare fiind în cadrul concursului mondial World Steak Challenge, unde a fost premiată cu două medalii.

Tot sistemul de producție al cărnii de vită Angus din Transilvania – de la iarbă la carnea din farfurie –  începe de la ferma Karpaten Meat din Sibiu, de la genetica Aberdeen Angus la selecția strictă a celor mai bune bovine Angus. Procesul continuă cu creșterea naturală a bovinelor, managementul corect al fermei și o furajare naturală pe pășune.

Trasabilitatea completă și experiența îndelungată în acest domeniu garantează o selecție, abatorizare, tranșare și procesare specializată, care se desfășoară la cele mai înalte standarde europene și este optimă pentru sănătatea atât a animalelor, cât și a mediului.

karpatenmeat (223)

produs local

recunoscut mondial

Din ferma Karpaten Meat – Sibiu

Cu o pasiune pentru agricultură și zootehnie, care vine din tradiție și expertiză elvețiană ferma Karpaten Meat deține toate atu-urile de producție a cărnii de vită Premium Angus. vezi mai mult >

Carnea de vită Premium Angus

Premium Angus este obținută din bovine cu o genetică de top și crescute în mod natural. Calitatea superioară este dată de frăgezime, aromă, marmorare și de procesul de maturare. vezi mai mult >

Livrare la temperatură optimă

Carnea se livrează săptămânal, lunea și miercurea, în stare proaspătă/ înghețată, ambalată în vid. La transport temperatura cărnii va fi constantă, astfel pachetul va sosi la dvs. în stare perfectă. vezi mai mult >

Comandă simplu oriunde ai fi

Carnea fiind produsă în România, ne dorim ca toți consumatorii să aibă posibilitatea de a comanda simplu și rapid o carne de vită de calitate superioară, care până acum putea fi adusă doar din import. vezi mai mult >

Gătește bine și corect

Pentru a avea parte de o calitate superioară și în urma gătirii accesați blogul nostru pentru informații despre modul de preparare, gătire și secrete adunate în timp de la profesioniști în domeniu. vezi mai mult >

Delicios la tine în farfurie

Pornind de la o genetică superioară, prin creștere naturală, abatorizare și procesare la standarde europene, prin maturare și prin gătire corectă, puteți să savurați un preparat de excepție. vezi mai mult >

Cea mai bună calitate a

cărnii de vită Angus

Premium Angus provine de la tineret Angus de 17-24 luni și se comercializează în stare proaspătă/ înghețată. Proporția de carne/grăsime este echilibrată pentru a avea o calitate superioară constantă. Bovinele sunt transportate direct de la fermă la abator, de unde carcasele sunt direcționate către procesator, urmând ca ele să fie tranșate conform specificațiilor. 

Alege pachetul care ți se potrivește!

Piesele din acest pachet provin din roastbeef și se obțin renumitele steakuri de vită Angus putând fiind preparate la grătar, barbeque sau tigaie.

Family pack

Piesele din acest pachet provin din pulpa de vită și se recomandă pentru a se obține șnițel, gulaș, fripturi, ciorbă sau diferite preparate la cuptor.

Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și în serviciile pe care le oferim.